Отслабване – билките, които действително помагат

Загубата на тегло е свързана с използване на билки или смес от билки, за да потискат апетита или повишава изгарянето на мазнини и калории. Подобно на всички други продукти за загуба на тегло и билки за отслабване, трябва да са тествани за безопасност или ефикасност в комбинация с видове храни и лекарства на пазара. Преди да използвате билки за отслабване по време на кърмене, трябва да говорите с Вашия лекар за потенциалните опасности.

Какви проблеми с доставката на мляко могат да съществуват:

Едно от най-големите опасения на кърмещата майка на отношението на продукти за отслабване са свързани с възможния ефектът върху набавянето на мляко. Някои от тези продукти могат да предизвикат бърза загуба на тегло, но и да намалят количеството на мляко в гърдите.

В допълнение, някои специфични билки за отслабване, като градински чай могат дори да понижат тези нива. Ако вашият продукт за отслабване съдържа такива билки, то това може пряко да се отрази на производството на мляко. Ето, защо по-добра алтернатива е да си ги набавяте директно от природата:

rozmarinРозмарин – одобрен в Германия за борба с храносмилателни заболявания. Розмаринът е бил използван в продължение на години като подправка за лечебни ползи. Съвсем наскоро, розмаринът се смята, че помага за предотвратяване на глада и може да помогне при загуба на тегло. Вмъкването му в диета, хранителен режим и всяка една гозба в ежедневието е лесно и приятно. Наред с това е билка, която може да се направи и на чай.

джинджифилДжинджифил – използва се от десетилетия при симптоми на гадене или повръщане. Наред с това потиска апетита, създавайки усещане за ситост. Наскоро привлича вниманието като помощно средство за отслабване. Изследователите смятат, че джинджифилът създава термогенеза, действие, което помага да се изгарят повече калории. Независимо до каква степен джинджифилът може да намали телесното тегло, той е здравословен начин за подправка към всяка храната. Използвайте една голяма щипка джинджифил в овесена каша вместо захар или мед. Направете чай от джинджифил и това ще е идеалната билка за отслабване.

curry-kupchinka_[516]Куркума – съществува от 4000 години. Познат като растителна куркума се използва за лечение на различни състояния, включително артрит, храносмилателни проблеми, инфекции и някои видове рак. Смята се, че химикалите в куркума могат да помогнат за намаляване на подуване (или възпаление), който също може да има ползи за отслабването. Куркума добавя топъл, земен аромат и вкус на пилешко месо, морски дарове и зеленчукови ястия, включително и лютеници.

Всичко това звучи далеч по-приятно и безопасно, както за бъдещата майка, така и за нейното бебе, така и за всеки човек решил да отслабва.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *