Диета с билки за простата

Опитайте някои храни във вашия естествен начин на живот и ще се уверите, че не само ще се чувствате по-добре, но и ще подобрите плодородието и потентността си. Всички те са вкусни, широко достъпни и лесни за приготвяне. Органичните продукти, в това число помагат билки за простатата. Те могат да бъдат добавени по всяко едно време в една програма за плодородие. Може също така да избегнете много клопки на плодовитостта, ако се ориентирате да се храните правилно.

Ето и някои идеи как да комбинирате диета с билки за простата:

ignameИгнам: са богати на антиоксиданти като витамин А и С, които пречат на свободните радикали да барикадират сперматозоиди и яйцеклетки. Съществуват данни от Западна Африка, които доказват, че племената, които ядели много сладки маниока ямс имат по-висока плодовитост. Освен това, ямс са пълни с фибри, които допринасят за регулиране на кръвната захар у жените с PCOS. Игнам са много по-здрави от белите картофи и лесно могат да бъдат добавени в любимите подправки или да се ползват като билки за простата (в чайове, супи и др.).

maliniПлодове: малина, боровинка и къпина са всички звезди в ранглистата за плодородие. Те са изключително богати източници на антиоксиданти, които допринасят здравето на спермата. Това е особено важно за по-възрастните мъже, които искат наследници.

Китайски изследвания показват, че антиоксиданти има в годжи Бери. Това растение увеличава здравето на сперматозоидите и подвижността.

Освен това, плодовете съдържат захар, регулираща дейността, която може да помогне на жените с PCOS. Условно отглежданите плодове са пръскани с пестициди и тяхната тънка кожа позволява повече химикали да проникнат в плода. Изберете органични плодове за естественото плодородие. Добавете ги в диетата с билки за простата.

dieta578Органични водорасли: Водораслите са едни от най-хранителните и се срещат в гъстите храни на планетата. Те са с високо съдържание на витамини А, С, Е, В1, В2, В6 и В12, отговорни за имунната система и плодовитостта. Алгин в морски водорасли може да защити организма от токсини, които повлияят на плодородието, включително тежки метали и радиация. Алгин се свързва с токсините в стомашно-чревния тракт, така че те преминават неабсорбирани в тялото.

Водораслите са източник на йод, който може да помогне на жените с тиреоидни проблеми, така и за плодородие. Има много начини да се приготвят водорасли. Подходящи са за супи, вегетариански суши или поръсени в гювечи като подправки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *